Auto overspuiten

Is uw autolak zwaar beschadigd? Of wilt u uw auto overspuiten omdat u graag een andere kleur wilt? Dan bent u bij Meyboom Autoschade aan het juiste adres! Wij zijn al 40 jaar gespecialiseerd in het herstellen van lakschade en het overspuiten van auto’s, scooters en motoren. Uw voertuig ziet er na het overspuiten weer uit als nieuw!

Auto onderdeel overspuiten

Als u uw auto wilt laten overspuiten of een volledige restauratie wilt laten uitvoeren dan hebben wij alle expertise in huis. Maar ook als u een onderdeel of onderdelen van uw auto van een nieuwe laklaag wilt voorzien kunt u bij ons terecht. Dit is efficiënter en goedkoper. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u geen kleurverschil ziet. In onze geavanceerde spuitcabines kunnen wij uw gehele auto of een autoonderdeel over spuiten.

Spotrepair in plaats van auto overspuiten

Autolak bestaat uit meerdere lagen. Soms is de autoschade niet groot en hoeven wij uw auto niet van nieuw spuitwerk in de spuiterij te voorzien. Dan kunnen wij met spotrepair plaatselijke lakschade aan uw auto bijspuiten. Dat scheelt aanzienlijk in arbeid en dus in tijd en kosten voor u.

Overig spuitwerk

Naast het vakkundig en professioneel overspuiten van auto’s, scooters en motoren, kan Meyboom Autoschade ook andere zaken voor u overspuiten. Wij spuiten uw deuren, meubels, keukens of radiatoren in een frisse kleur, zodat het er weer uitziet als nieuw. Wij beschikken over de apparatuur, ruimte en kennis om wat dan ook vakbekwaam over te spuiten. Of het nu hout, metaal of kunststof is, alle denkbare materialen kunnen wij voorzien van nieuw spuitwerk in elke gewenste kleur.

Dus heeft u lakschade, wilt u uw caravan, scooter of auto overspuiten of heeft u andere schadeherstel werkzaamheden? Welke schade u ook heeft, Meyboom Autoschade staat voor u klaar! Rij zonder afspraak bij ons langs voor een vrijblijvende prijsopgave, bel 0181 – 319936 of maak online een afspraak . U kunt ook direct een online schade offerte aanvragen. Meyboom is gevestigd in Hellevoetsluis en herstelt uw schade aan auto of caravan in Rotterdam en omstreken.

auto overspuiten

Auto overspuiten

Afspraak maken?

Maak nu een afspraak voor het overspuiten van uw auto.
Bel: 0181 – 319936
of

Maak online afspraak

auto overspuiten

Auto overspuiten
© Copyright 2020 Meyboom Autoschade door DaphneCommunicatie - Sitemap